Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Ocak 2017 - 13:33 Yorum: 0

Milli Savunma Bakanlığı: “MKE’nin geliştirdiği topçu roketi terörle mücadelede aktif olarak kullanılıyor”

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi twitter adresinden yapılan açıklamada, MKE'nin yerli olarak ürettiği 122 mm topçu roketinin iç ve dış operasyonlarda...

Milli Savunma Bakanlığı: “MKE’nin geliştirdiği topçu roketi terörle mücadelede aktif olarak kullanılıyor”

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi twitter adresinden yapılan açıklamada, MKE'nin yerli olarak ürettiği 122 mm topçu roketinin iç ve dış operasyonlarda terör örgütlerine karşı aktif olarak kullanıldığı belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, Makine Kimya Endüstri Kurumu'nun geliştirdiği 122 mm topçu roketinin terör örgütlerine karşı aktif olarak kullanıldığı kaydedildi. Konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"MKE'nin yerli olarak ürettiği 122 mm topçu roketi iç ve dış operasyonlarda terör örgütlerine karşı aktif olarak kullanılıyor."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber