Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül, Erzincan Valiliğini ziyaret etti

Vefat eden baldızı Memnune Köseoğlu'nun cenaze törenine katılmak üzere Erzincan'a gelen Milli Savunma Eski Bakanı Vecdi Gönül, Erzincan Valiliğini ziyaret...

Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül, Erzincan Valiliğini ziyaret etti

Vefat eden baldızı Memnune Köseoğlu'nun cenaze törenine katılmak üzere Erzincan'a gelen Milli Savunma Eski Bakanı Vecdi Gönül, Erzincan Valiliğini ziyaret etti.

Hava yolu ile Erzincan'a gelen Milli Savunma Eski Bakanı Vecdi Gönül'ü Erzincan Havaalanında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Kemal Başak, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve il protokolü karşıladı.

Havaalanında düzenlenen karşılama merasiminin ardından Milli Savunma Eski Bakanı Vecdi Gönül, Erzincan Vali Ali Arslantaş ve il protokolü Erzincan Valiliğine geçti. Eski Bakan Vecdi Gönül ziyaretlerinde Valilik şeref defterini imzalayarak, Valilik makamında Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve il protokolü ile görüştü.

Gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Valilikten ayrılan Eski Bakan Vecdi Gönül, vefat eden baldızı Memnune Köseoğlu'nun cenaze törenine katıldı. Erzincan Camii Kebir Camiinde ikindi namazına müteakiben düzenlenen cenaze törenine Eski Bakan Vecdi Gönül'ün yanı sıra Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Kemal Başak, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, il protokolü, çok sayıda vatandaş ve yakınları katıldı. Merhum Memnun Köseoğlu kılınan cenaze namazının ardından Erzincan Terzibaba Mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Daha sonra Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki protokol mensupları merhum Memnun Köseoğlu için Milli Savunma Eski Bakanı Vecdi Gönül'e ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundular.

Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül, Erzincan Valiliğini ziyaret etti

Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül, Erzincan Valiliğini ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber