Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 03 Temmuz 2022 - 23:53 Yorum: 0

Milli taekwondoculardan 2 altın ve 1 gümüş madalya

Cezayir'in Oran şehrinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda taekwondo ilk gün müsabakaları yapıldı.

Milli taekwondoculardan 2 altın ve 1 gümüş madalya

Cezayir'in Oran şehrinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda taekwondo ilk gün müsabakaları yapıldı. Milli taekwondocular 2 altın ve 1 gümüş madalya elde etti.

Merve Dinçel, kadınlar 49 kilo finalinde İspanya'dan Adriana Cerezo Iglesias'ı 7-1 yenerek altın madalya kazanırken, Hatice Kübra İlgün, kadınlar 57 kilo finalinde Mısır'dan Ashrakat Darwish'i 28-7 yenerek zirveye çıktı. Hakan Reçber ise erkekler 68 kilo finalinde İspanya'dan Javier Perez Polo'ya son 2 saniyede kaybettiği 1 puanla 25-24 yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu.

Oyunların ikinci gününde kadınlar 67 kiloda Mervenur Evci ve +67 kiloda Nafia Kuş ile erkekler 58 kiloda Ömer Faruk Dayıoğlu ile 80 kiloda Hüseyin Kartal madalya mücadelesi yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber