Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 15 Nisan 2022 - 16:08 Yorum: 0

Milli Yol Partisi İl Başkanı Göçmen: "Partimiz kendi adayını çıkaracak ve kimsenin ’yan bahçesi’ olmayacak"

Kırşehir'de İl Kongresini yaptıktan sonra mazbatasını alan Milli Yol Partisi GİK Üyesi ve İl Başkanı Şevket Göçmen, partilerinin kendi Cumhurbaşkanı...

Milli Yol Partisi İl Başkanı Göçmen: 'Partimiz kendi adayını çıkaracak ve kimsenin ’yan bahçesi’ olmayacak'

Kırşehir'de İl Kongresini yaptıktan sonra mazbatasını alan Milli Yol Partisi GİK Üyesi ve İl Başkanı Şevket Göçmen, partilerinin kendi Cumhurbaşkanı adaylarını çıkaracaklarını ve hiçbir oluşumun da "yan bahçesi" olmayacaklarını söyledi.

Kırşehir Adalet Sarayına giderek mazbatasını alan Göçmen, yaptığı açıklamada, "Üretim, liyakat, adalet ve özgürlüğün olacağı bir siyasi arenayı halkla Kırşehir'de buluşturduk. Hareketimizi Türkiye genelinde de aktif halde var kıldık" dedi.

Nizam-ı Alem davasında yalnız olmadıklarını belirten İl Başkanı Şevket Göçmen, "İnsanımıza gece gündüz Nizam-ı Alem davamızı anlatıyoruz. Adalet önüne çıktığında "fakirin, zenginden rahatça hakkını alabileceği bir davayı Milli Yol Partisi milletine anlatmak üzere yola çıktı. Bizlerde köşelerde oturup tavuk besleyip kimseye karışmamayı elbette biliyorduk. Lakin bizlerin millete anlatacakları var" diye konuştu.

"Kendi adayımızı kendimiz belirleyeceğiz"

Milli Yol Partisinin kendi adayını da kendinin belirleyeceğini aktaran Göçmen, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Millî Yol Partisi kendi Cumhurbaşkanı adayını da çıkararak kimsenin "yan bahçesi" olmayacaktır. İhale ve koltuk almak adına liyakatsiz olmak için kimsenin de tekeline katılmayacağız. Partimiz ne Millet nede Cumhur ittifakındadır."

Mazbatasını Seçim İşleri Müdürlüğü'nden alan Göçmen, açıklama sonrası partililerle beraber esnaf gezisi düzenledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber