Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 15 Nisan 2022 - 10:38 Yorum: 0

Mimar Sinan Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarında sona gelindi

Dilovası ilçesinin Asalet ve Mimar Sinan caddelerindeki altyapı çalışmasında sona gelindi.

Mimar Sinan Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarında sona gelindi

Dilovası ilçesinin Asalet ve Mimar Sinan caddelerindeki altyapı çalışmasında sona gelindi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, su baskını ve yağışlı havalarda yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçebilmek amacıyla altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Dilovası ilçesinde bulunan Asalet ve Mimar Sinan caddeleri ile ilçeye girişlerde kullanılan Batı Kavşağı'ndaki yağmursuyu altyapı çalışmalarında sona gelindi. Yapılan altyapı çalışması sonrasında bu caddelerde toplanan su, Dilderesi'ne deşarj edilecek. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, altyapı imalatları sebebiyle bozulmaların meydana geldiği Mimar Sinan Caddesi'nde yol onarım çalışması yapıyor. Yol onarımları ve asfalt çalışmaları Asalet Caddesi, 541 Sokak ve Batı Dönel Kavşağı'nda da yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber