Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:18 Yorum: 0

Mimar Sinan İlkokulundan Teşekkür Ziyareti

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'e okula verdiği desteklerden dolayı teşekkür...

Mimar Sinan İlkokulundan Teşekkür Ziyareti

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'e okula verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Gölbaşı Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Akif Torun ve öğrenciler Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret etti. Müdür Torun ve öğrenciler, okulun çevre düzenlemesinde belediyenin çeşitli yardım ve desteklerinin olduğunu belirterek, öğrencilerle birlikte Başkan Özdemir'e bir teşekkür plaketi vermeyi uygun gördüklerini söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, eğitime her zaman destek olduklarını ve destek vermeye devam edeceklerini söyleyedi. Özdemir, Müdür Torun ve öğrencilere de verdikleri plaketten dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber