Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2014 - 11:33 Yorum: 0

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi inşaatı son aşamasında

ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaklaşık 40 milyon lira bütçeli Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi inşaatının son aşamaya geldiğini bildirdi.Başkan Hakan Tütüncü,...

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi inşaatı son aşamasında

ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaklaşık 40 milyon lira bütçeli Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi inşaatının son aşamaya geldiğini bildirdi.

Başkan Hakan Tütüncü, Yeşiltepe Mahallesi'nde eski ORÜS arazisindeki 19 bin 73 metrekarelik belediye hizmet alanına inşa edilen, Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ve tesisin yapımını üstlenen firmanın yetkililerinden inşaatla ilgili bilgi alan Tütüncü, Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin son aşamaya geldiğini belirtti.

Merkezin, Kepez Belediyesinin en büyük projesi olduğuna değinen Tütüncü, şöyle konuştu:

"En büyük bütçeli ve vizyon proje olarak tarihe geçecek Kepez'in zafer anıtı son derece önemli kazanımlar sağlayacak. Hem Kepez'e hem de Antalya'ya 2 bin kişilik çok amaçlı salon, 300 kişilik salonu, nikah sarayı, 500 kişilik konferans salonumuzla ayrıca gösteri merkezleri, fuaye alanları, restoranları, kafeteryaları ve çeşitli donatılarıyla birçok üst düzey toplantının ev sahipliğini yapabileceği bir merkez oldu."

Tesisin Ocak 2015'te açılışının yapılmasının planlandığını kaydeden Tütüncü, merkez bittikten sonra Halide Edip Adıvar Caddesi'nde de düzenleme yapılacağını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber