Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Temmuz 2014 - 08:03 Yorum: 0

Mimar Sinan'ın ustalık eserinde bayram namazı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Mimar Sinan'ın ustalık eseri tarihi Selimiye Camisi'nde eller Gazze'deki Müslümanlar için açıldı

Mimar Sinan'ın ustalık eserinde bayram namazı

EDİRNE (AA) - Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlar Mimar Sinan'ın ustalık eseri tarihi Selimiye Camisi'ne akın etti.

Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm, vaazında, ramazanın sabır, şükür ve hassasiyet dolu bir ay olduğunu söyledi.

Ramazanda insanlar arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmanın artığını ifade eden Üzüm, şunları ifade etti:

"Gazze'de Suriye'de, Myanmar'da ve dünyanın birçok yerindeki Müslümanlar ramazanı yaşadıkları olaylar nedeniyle zor geçirdi. Allah zor durumda olan ve ibadetlerini yapmaya çalışan kardeşlerimize yardımcı olsun. On bir ayın sultanı ramazan ayımızı rahatlıkla geçirdik. İnşallah, zor durumda olan İslam coğrafyalarındaki Müslüman kardeşlerimiz de bir dahaki ramazan ayımızı rahatlıkla geçirir. Dualarımız zor durumda olan Müslüman kardeşlerimiz için."

Ramazan Bayramı dolayısıyla kente gelen çok sayıda gurbetçi ve Batı Trakyalı vatandaşlar da Selimiye Camisi'ne yoğun ilgi gösterdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber