Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel Seçim 2014 06 Eylül 2013 - 09:56 Yorum: 0

Mimar Vahap Erdem Yeşilyurt Adayı mı?

Malatya’nın Büyükşehir statüsüne kavuşması ile birlikte Merkez ilçe olarak belirlenen Yeşilyurt ve Battalgazi ilçeleri de önem kazanmaya başladı.

Mimar Vahap Erdem Yeşilyurt Adayı mı?

MALATYA GÜNCEL - Malatya’nın Büyükşehir statüsüne kavuşması ile birlikte Merkez ilçe olarak belirlenen Yeşilyurt ve Battalgazi ilçeleri de önem kazanmaya başladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Eylül’de yapacağı ziyaret öncesi özellikle Yeşilyurt ilçesi için de kulislerde hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya’nın büyümesinde önemli bir köşe taşı olarak nitelendirilen Yeşilyurt ilçesi için konuşulan isimlerin başında halen Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü görevini sürdüren Mimar Vahap Erdem geliyor.

2. OSB’NİN MİMARI OLARAK BİLİNİYOR

Kuruluşundan bu güne kadar geçen yaklaşık 16 yıldan beri Bölge Müdürlüğü yapan ve  2 Organize Sanayi Bölgesi’nin bugünlere gelmesinde büyük emek harcayan Vahap Erdem’in mimar olmasının yanında Malatya’nın sanayi ve ekonomi  alt yapısını iyi bilmesi büyük bir avantaj olarak değerlendiriliyor.

Malatya’nın kalkınmasında önemli bir mihenk taşı olarak nitelendirilen 2. Organize Sanayi Bölgesi’ne bugüne kadar 120’nin üzerinde firmanın yatırım yapmasına rehberlik edenlerden biri olan ve özellikle OSB’nin alt yapı hizmetlerinin oluşmasında ve sanayici ile kurduğu iletişim sayesinde tam not alan Erdem’in kamuoyunda son zamanlarda yapılan anketlerde de isminin öne çıkması dikkat çekiyor.

ERDEM : İSTİŞAREMİZ SÜRÜYOR

Yapılan kamu yoklamalarında ismi sıkça telaffuz edilen Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mimar Vahap Erdem, gazetemizin yönelttiği sorulara verdiği cevapta,”Yeşilyurt Belediye Başkanlığı ile ilgili aday adaylığı kararını vermeden önce, Kentin siyasi çevreleri, Sivil Toplum Örgütleri , iş dünyası ve yakın dostlarımızla konuyu  istişare etmekteyiz. Süreç sonunda alacağımız fikir ve tepkiler doğrultusunda niyetimizi kamuoyuyla paylaşacağız” ifadesini kullandı.

Erdem, Malatya’nın sanayileşmesi noktasında harcadığı 16 yıllık tecrübesini ve teknik mimari yönünü 2023 Malatya vizyonun oluşmasında her platformda kullanmak istediğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber