Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Oyun 14 Mayıs 2019 - 17:47 Yorum: 0

Minecraft Premium Edition Server Kirala

Minecraft VDS Paketleri.Tüm ürünlerimizde slot sayısı sınırsızdır. İster ilk paketi istersen en son paketi al, slot kontrolü tamamen senin elinde!

Minecraft Premium Edition Server Kirala

Nedir bu Premium Edition, farkı nedir anlatır mısın ben bilmiyorum?

Selam sevgili oyuncu dostum. Hani hep düşük TPS, LAG, LOSS gibi problemler yaşıyorsun biz bunları biliyoruz. Abi benim TPS sorunum var dediğinde sana cevap olarak sorun plugin paketinde diyorlar bunları da biliyoruz. Bir şekilde sorununu Almanya-Fransa Lokasyonu ile çözmeye çalışıyorsun bazen. Ancak bu seferde PING problemi yaşıyorsun. İşte Keyubu V2 olarak adlandırdığımız bu Minecraft Premium Edition serileri sayesinde bu tarz problemlerin tamamını unutacaksın ve geçmişte kalacak. Tamamı Keyubu yerli sermayesi ile donatılmış, Türkiye Lokasyon 2019 Model sunuculara sahip olacaksın. Üstelik ramlarımızın tamamı DDR4 Üstelik 3000MHZ gücünde. İşlemcilerimiz ise adeta bir Performans canavarı AMD Ryzen 7 1800x Minecraft Premium Edition sunucular sana RAM miktarın ne olursa olsun 20TPS ve düşük ping garantisi veriyor. 2011 model dinozor, yaşlı işlemcilerden sıkıldıysan doğru adrese ayağını bastın. Bu konuda o kadar iddialıyız ki Premium Edition Sunucularımızı beğenmezseniz %100 Para iadesi garantisi sunuyoruz. Ee daha ne bekliyorsun? Hadi sen de bu kaliteden faydalan.

Keyubu Ödeme API'si İle Oyuncularınızdan Ödeme Alın!

Minecraft Server Satın Aldığınızda ücretsiz Keyubu API'sini kuruyoruz Keyubu Ödeme API'si ile oyuncularınıza MineWeb veya istediğiniz Web scriptleriyle satış yapabilirsiniz. Bakiyeniz Keyubu hesabınızda ki bakiyenize otomatik olarak aktarılır. Keyubu bakiyesiyle sitemizde dilediğiniz şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Slot Sınırı Yok

Tüm ürünlerimizde slot sayısı sınırsızdır. İster ilk paketi istersen en son paketi al, slot kontrolü tamamen senin elinde!

Reklamın Hazır

Sunucu açması senden, reklam bizden! MC-TR.COM İş birliğiyle yapılan ücretsiz kampanyalara buraya tıklayarak ulaşabilirsin.

[email protected] - discord/keyubu - Destek Talebi

 

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber