Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 11:44 Yorum: 0

Minik Atletler Pistin Tozunu Attı

Konak Belediyesi'nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği Okullar Arası Puanlı Atletizm Şampiyonası büyük çekişme ve...

Minik Atletler Pistin Tozunu Attı

Konak Belediyesi'nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği Okullar Arası Puanlı Atletizm Şampiyonası büyük çekişme ve heyecana sahne oldu. Seha Aksoy Atletizim Pisti'nde gerçekleştirilen yarışlara 13 ortaokuldan 200'e yakın öğrenci katıldı. Yıldızlar ve Küçükler kategorilerinde takım halinde piste çıkan minik atletler 100 metre, uzun atlama, gülle atma, 800 metre, fırlatma topu ve 4x100 bayrak yarışında ter döktü.

Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü'nce organize edilen Okullar Arası Puanlı Atletizm Şampiyonası'na katılan minik sporcular, hem birbiriyle yarıştı hem de güç ve yeteneklerinin sınırlarını tanımış oldu. Takımlarını birinci yapabilmek için tüm enerjilerini ortaya koyan minik atletler adeta pistin tozunu attı. Kazanmak için yarışanlar arasında hayatında ilk kez atletizm pistine çıkanlar da vardı. Heyecanın ve rekabetin hiç eksilmediği yarışları okul idarecileri ve antrenörler de ilgiyle izledi. Minik atletler şampiyona sayesinde hem yarıştı hem de hoşça bir gün geçirdi. Konak Belediyesi tarafından yarışlar sonunda minik atletlere harcadıkları enerjileri geri almaları için çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

ÖDÜLLER 19 MAYIS'TA

200'ün üzerinde sporcunun yarıştığı şampiyonada Yıldız Kızlar kategorisinde Şehit Fethibey Ortaokulu toplamda elde ettiği puanlarla birinci olurken, ikinciliği Seyfi Gülmez Ortaokulu, üçüncülüğü ise 19 Mayıs Ortaokulu kazandı. Yıldız Erkekler kategorisinde ise Ömer Lütfi Akad Ortaokulu birinci, Şehit Fethibey Ortaokulu ikinci, Necatibey Ortaokulu ise üçüncü oldu. Küçükler kategorisinde ise kızlarda birinciliği 19 Mayıs Ortaokulu, ikinciliği Ömer Lütfi Akad Ortaokulu, üçüncülüğü ise 26 Ağustos Ortaokulu elde etti. Küçük Erkekler kategorisinde ise Kazım Karabekir Ortaokulu birinci, Necatibey Ortaokulu ikinci, Ömer Lütfi Akad Ortaokulu ise üçüncü oldu. 44 takım yarıştığı şampiyonada dereceye girenlere ödülleri 19 Mayıs'ta Konak Belediyesi'nin Toros Spor Tesisleri'nde düzenlenecek törenle verilecek.

Minik Atletler Pistin Tozunu Attı

Minik Atletler Pistin Tozunu Attı

Minik Atletler Pistin Tozunu Attı

Minik Atletler Pistin Tozunu Attı

Minik Atletler Pistin Tozunu Attı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber