Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:43 Türkiye’de artış hızı Avrupa’nın 3 katından fazla18:40 Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans’ın ilk duruşması sona erdi18:34 Sarıyer’de taksiciyi öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: "Taksiciden p...18:31 Emniyet verilerini paylaşan polis tutuklandı18:29 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler18:29 Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor18:26 JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...
Yerel 29 Haziran 2017 - 10:08 Yorum: 0

Minik balerin ve baletler sahnede

Bayraklı Belediyesi bale kursiyerleri yılsonu gösterisiyle seyirci karşısına çıktı.

Minik balerin ve baletler sahnede

Bayraklı Belediyesi bale kursiyerleri yılsonu gösterisiyle seyirci karşısına çıktı. Minik balet ve balerinler yaptıkları hareketlerle izleyenlerin beğenisi kazandı, performanslarıyla büyüklere taş çıkardı.

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen bale kursuna katılan minik balerin ve baletler sahneledikleri gösterilerle beğeni topladı. Farklı merkezlerde kurslara katılan minikler çeşitli figürlerle dans gösterileri sundu. Eğitmen Fikret Bayram önderliğinde gösteriye hazırlanan minikler performanslarıyla profesyonelleri aratmadı. Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe kursiyerlerin aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Kurslar devam ediyor

Beş farklı merkezde verilen kurslar belirlenen gün ve saatlerde Mustafa Kemal Spor Salonu, Mansuroğlu kadın dünyası, Onur Mahallesi amfi tiyatro, 75'inci yıl ve İhsan Alyanak Kültür Merkezlerinde devam ediyor. Kurs hakkında detaylı bilgiye Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün 0 (232) 371 23 00 telefon numarasından ulaşılabiliyor.

"Geleceğin sanatçılarını, sporcularını yetiştiriyoruz"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Minik çocuklarımız yıl boyu aldıkları eğitimin karşılığını sahnede performanslarıyla gösterdi. Yıl boyu çalıştılar. Hem okullarına gittiler hem de düzenlediğimiz kurslara katıldılar. Geleceğin balerin ve baletleri başarılı gösterileri ile herkesi mutlu etti. Ailelerini duygulandırdı. Katılan tüm çocuklarımızı kutluyorum. Belediye olarak geleceğin başarılı sporcu ve sanatçılarını yetiştirmek için elimizden gelen katkıyı koymaya devam edeceğiz" dedi.

Minik balerin ve baletler sahnede

Minik balerin ve baletler sahnede

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber