Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 25 Mayıs 2018 - 12:48 Yorum: 0

Minik cimnastikçiler Karşıyaka’da yarışacak

Karşıyaka Belediyesi, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Ritmik Cimnastik Cimnast 1. Lig ve 2. Lig Yarışmaları ile Küçükler Federasyon...

Minik cimnastikçiler Karşıyaka’da yarışacak

Karşıyaka Belediyesi, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Ritmik Cimnastik Cimnast 1. Lig ve 2. Lig Yarışmaları ile Küçükler Federasyon Kupası yarışlarına ev sahipliği yapacak. 26-27 Mayıs tarihleri arasında, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonunda gerçekleşecek müsabakalarda, minik cimnastikçiler yeteneklerini sergileyecek.

Minikler ve Küçükler kategorilerinde gerçekleşecek olan yarışlara 21 kulüp, 128 sporcu katılacak. Yarışların resmi başlama töreni 26 Mayıs Cumartesi günü, 14.40'ta 1912 Zühtü Işıl Spor Salonunda yapılacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Futbol ve basketbol dışında, sporun her branşına destek vermeyi kendimize ilke edindik. Küçük sporcularımızın cimnastik yarışlarına ev sahipliği yapmaktan da mutluluk duyuyoruz" dedi. Federasyon yetkilileri de "Tüm cimnastik tutkunlarını bu görsel şöleni izlemeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Minik cimnastikçiler Karşıyaka’da yarışacak

Minik cimnastikçiler Karşıyaka’da yarışacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber