Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:03 Yorum: 0

Minik Ellerden Büyük Resital

Çınar koleje öğrencileri tarafından "Aza Kanat Ediyorum Bir Çiftte de Arkadaşıma Alıyorum" kampanyası kapsamında Değerler Eğitimi ve Orkestra Atölyesi...

Minik Ellerden Büyük Resital

Çınar koleje öğrencileri tarafından "Aza Kanat Ediyorum Bir Çiftte de Arkadaşıma Alıyorum" kampanyası kapsamında Değerler Eğitimi ve Orkestra Atölyesi İşbirliği ile düzenlenen 2. Piyona Resitali dinleyenlerden alkış aldı.

Çınar Koleji'nde düzenlenen 2. Piyano Resitaline İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Çınar Koleji Yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra öğrenci velileri ve çok sayıda davetli de katıldı.

Çınar Koleji öğrencilerinin birbirinden güzel eserleri çaldığı piyano resitali büyük beğeni topladı. Katılımcılar piyano resitalini büyük bir beğeni ile izledi. Minik ellerin büyük marifetleri dinleyenleri adeta mest etti. "Aza Kanat Ediyorum Bir Çiftte de Arkadaşıma Alıyorum" kampanyası kapsamında Çınar Koleji Değerler Eğitimi ve Orkestra Atölyesi işbirliği ile düzenlenen 2. Piyona Resitalinde elde edilen gelir ile maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ayakkabı alınacak.

Minik Ellerden Büyük Resital

Minik Ellerden Büyük Resital

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber