Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 12 Ocak 2018 - 15:58 Yorum: 0

Minik elleri ile pizza yaptılar

Balıkesir'in Edremit ilçesinde gündüz bakım evinde eğitim gören 60 minik öğrencinin katıldığı etkinlikte minikler, pizza ustası oldu.

Minik elleri ile pizza yaptılar

Balıkesir'in Edremit ilçesinde gündüz bakım evinde eğitim gören 60 minik öğrencinin katıldığı etkinlikte minikler, pizza ustası oldu. Minik pizza ustalarının aşçı kıyafetleriyle mutfağa girdiği etkinlikte, çocuklar pizza yapmanın keyfini çıkartırken doyasıya eğlendi.

2 gün süren etkinlikte Edremit ilçesinde faaliyet gösteren bir pizza işletmesinin mutfağına konuk olan minik şefler, öncelikle hamur açtı. Minikler elleriyle sevdikleri pizza malzemelerini hamura yerleştirdi. Kendi hazırladıkları pizzaların tadına bakan ve pizza üretimini bütün aşamalarıyla öğrenme şansı yakalayan minik şefler, en genç pizzacı diplomalarını da sahibi oldu.

Etkinlikte açıklama yapan Gündüz Bakım Evi Müdürü İsmail Akçe: "Minik öğrencilerimizin severek tükettiği birçok yiyeceğin kendileri tarafından yapımının sağlanması ve üretimden tüketime besin maddeleriyle ilgili uygulamaları görmelerini sağlamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bugün öğrencilerimiz ünlü bir pizza merkezinin mutfağında pizza yapımını öğrendiler. Hamurun yoğrulması, diğer malzemelerin hazırlanması ve üretimin sağlanması aşamaları dahil bütün süreçlerde bizzat kendileri rol alarak kendi pizzalarını ürettiler. Büyük bir keyif aldıkları bu çalışmaların sonucunda da yaptıkları pizzaları afiyetle yiyerek lezzetli üretimin keyfine vardılar. Öğrencilerimiz bu uygulamalarla öğrendikleri bilgileri yaşamları boyunca uygulayarak önemli bir kazanım elde ediyor" dedi.

Minik elleri ile pizza yaptılar

Minik elleri ile pizza yaptılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber