Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Mart 2020 - 10:18 Yorum: 0

Minik jimnastikçilerin evde kal mesajı

Tokatlı minik jimnastikçiler, evde bireysel olarak devam ettirdikleri antrenmanlarından birer kesit göstererek "Evde Kal Türkiye" ve "Evde Kal Tokat" mesajı...

Minik jimnastikçilerin evde kal mesajı

Tokatlı minik jimnastikçiler, evde bireysel olarak devam ettirdikleri antrenmanlarından birer kesit göstererek "Evde Kal Türkiye" ve "Evde Kal Tokat" mesajı verdi.

Tokat'ta, 4 ila 10 yaş arasındaki onlarca jimnastik öğrencisi kondisyonlarını korumak için antrenmanlarına bireysel olarak evlerinde devam ediyor. Minik sporcular farkındalık oluşturmak maksadıyla evlerinde cep telefonları ile çekilen görüntülerini Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne gönderdi. Müdürlük de bu görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşarak çocukların mesajını duyurmaya çalıştı. İki kardeş sporcu gösterilerini yaptıktan sonra "Evinde kal Türkiye" ve " Evinde kal Tokat" döviz açtı.

Minik jimnastikçilerin evde kal mesajı

Minik jimnastikçilerin evde kal mesajı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber