Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 27 Mart 2016 - 11:36 Yorum: 0

Minik kalbi dayanamadı

Babasını Suriye’deki iç savaşta kaybettikten sonra annesiyle birlikte Bursa’ya göç eden 4 yaşındaki İsmail, kalbine yenik düştü.

Minik kalbi dayanamadı

4 yaşındaki Suriyeli İsmail, babası iç savaşta hayatını kaybettikten sonra annesi Nisrin Maktabi ile birlikte Bursa’ya göç ettiler. Bursalı hayırseverlerin yardımıyla ihtiyaçları karşılanan aile burada 3 aileyle birlikte bir eve yerleştiler. Ancak kalbinden rahatsızlığı bulunan minik İsmail ameliyat edilmek üzere merkez Yıldırım ilçesinde bulunan Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Minik İsmail’i hayırseverler burada da yalnız bırakmadı. Masrafları devlet tarafından karşılanan ameliyatından bir gece önce hastanedeki odasında İsmail’i ziyaret eden hayırseverler ona birçok oyuncak hediye etti. Hediye edilen oyuncaklar ve ziyarete gelen hayırseverler sayesinde yüzü gülen minik Suriyeli, ameliyattan çıktıktan sonra hayatını kaybetti.

İsmail’in ölümü için şaşkın ve üzgün olduklarını belirten Yetiştim Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammed Korkmaz, “Oyuncakları götürdüğümüz zaman yüzündeki gülümseme hala aklımda. Ben bu kadar sevinen başka bir çocuk daha görmemiştim. Ölümünü hiç beklemiyorduk. Çok şaşırdık ve bir o kadar da çok üzüldük. O aileye ve diğer bütün ailelere de yardımlarımız devam edecek” dedi.

ETİKETLER: bursa , kalp , Suriye
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber