Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 12:08 Yorum: 0

Minik öğrenciler ata binerek özgüven kazanıyor

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediyesine ait Günay Sahil Tesisleri hayvanat bahçesinin ziyaretçisi çocuklar, burada ata binerek farklı bir deneyim kazanıyor.Günay Sahil Tesisleri hayvanat bahçesinde...

Minik öğrenciler ata binerek özgüven kazanıyor

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediyesine ait Günay Sahil Tesisleri hayvanat bahçesinin ziyaretçisi çocuklar, burada ata binerek farklı bir deneyim kazanıyor.

Günay Sahil Tesisleri hayvanat bahçesinde yerli pony, shetland pony ve haflinger cinsi atlar büyük ilgi görüyor. Hayvanat bahçesinin ziyaretçisi çocuklar, ata binerek özgüven kazanıyorlar.

Hayvanat bahçesinin son ziyaretçileri, bir eğitim ve kültür derneğine bağlı çocuklar oldu. Dernek Müdürü Nurcihan Karagünlü, çocuklara hayvan sevgisi kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti. Karagünlü, çocukların eğitmenleri gözetiminde ata binerek özgüven kazandıklarına da işaret etti.

Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Falay da hayvanların doğal ortamlarına uygun alanlarda bulunmalarına özen gösterdiklerini kaydetti. Falay, "Hayvanat bahçemizde bulunan atlara çocuklarımızı bindiriyoruz. Özellikle anaokulu, kreş ve birinci sınıf öğrencilerimizden talepler geliyor. Biz de bu talepleri imkanımız dahilide yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber