Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Ağustos 2016 - 11:53 Yorum: 0

Minik öğrenciler hünerlerini sergiledi

Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ve Anadolu Etap işbirliği ile 20 Haziran'da hayata geçirilen "Bir Gülüş Yeter" Projesi öğrencileri...

Minik öğrenciler hünerlerini sergiledi

Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ve Anadolu Etap işbirliği ile 20 Haziran'da hayata geçirilen "Bir Gülüş Yeter" Projesi öğrencileri hünerlerini sergiledi.

Düzenlenen proje ile Mevsimlik İşçi Çocukları (MİÇO) Anadolu Etap'ın Kumkale Çiftliği'nde kurulan kreş ve oyun alanlarında eğitim-öğretimlerine devam ettiler, eğlenceli vakit geçirdiler. MİÇO'lar projenin ilk gününden bu yana yaptıkları resim ve el sanatları çalışmalarını 17 Burda AVM'de sergileyerek halk oyunları gösterisi gerçekleştirdiler, misafirlere müzik ziyafeti sundular. İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Anadolu Etap İnsan Kaynakları Müdürü Oğuzhan Besli, Kamu İlişkiler Müdürü Tahir Kalyoncu, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ali Çalışkan, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Burhan Kütük, İl Dernekler Müdürü Resul Karakurt, İl Millî Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Ömer Karabay, Şube Müdürü Mustafa Bünyamin Uruç, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Yasemin Şenol, okul/kurum müdürleri ve birçok davetlinin katıldığı program oldukça beğenildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş "Sevgili çocuklarımızın yaşadıkları bölge ve kültürden farklılıklar gösteren Çanakkale yöresine uyumlarını sağlamak ve ileriki yaşamlarında kullanacakları kültürel, sanatsal, bedensel ve motor becerilerini geliştirmenin hedeflendiği bu projenin aynı zamanda yaz tatilinin eğlenceli ve verimli geçmesi için de oldukça faydalı olduğu kanaatindeyim" dedi.

Minik öğrenciler hünerlerini sergiledi

Minik öğrenciler hünerlerini sergiledi

Minik öğrenciler hünerlerini sergiledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber