Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 10:53 Yorum: 0

Minik öğrenciler sevimli dostları unutmadı

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Fahriye Hanım İlkokulu Anasınıflarının D ve C Şubelerinde eğitim gören yaklaşık 45 öğrenci, 4 Ekim Dünya Hayvanları...

Minik öğrenciler sevimli dostları unutmadı

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Fahriye Hanım İlkokulu Anasınıflarının D ve C Şubelerinde eğitim gören yaklaşık 45 öğrenci, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Sınıf öğretmenleri Tülay Nurcan Yüksekkaya ve Derya Arasan'ın da yer aldığı ziyarette minik öğrenciler merkezdeki hayvanlar hakkında merkez yetkililerinden bilgi aldı. Minik öğrenciler 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nü sevimli dostlarla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşarken beraberinde götürdükleri mamaları da merkez yetkililerine teslim etti.

Minik öğrenciler sevimli dostları unutmadı

Minik öğrenciler sevimli dostları unutmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber