Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 12:08 Yorum: 0

Minik Öğrencilerden Cami Ziyareti

Manisa'nın Kula ilçesinde devam eden Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Kula Anaokulunun minik öğrencileri Kurşunlu Camii ve Şah Süleyman Camisini ziyaret...

Minik Öğrencilerden Cami Ziyareti

Manisa'nın Kula ilçesinde devam eden Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Kula Anaokulunun minik öğrencileri Kurşunlu Camii ve Şah Süleyman Camisini ziyaret ederek, cami hakkında bilgi aldı.

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Kula Müftülüğü ile Kula Anaokulu Müdürlüğü minik öğrencileri camilerle buluşturdu. Kula ilçesinde anaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Merkez Kurşunlu Camisi ve Şah Süleyman Camiini ziyaret etti. Kula Müftüsü Kamil Kırkız tarafından öğrencilere, cami içi ve mekanları hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere, minber, kürsü, mihrap bölümleri hakkında bilgi veren Kırkız, öğrencilere camiye babaları ile gelmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Ziyaret kapsamında, Müftü Kamil Kırkız öğrencilerle birlikte dualar okuyup, cami hakkında merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

Kula Anaokulu Müdürü Sedat Karakaya, kendilerini kabul eden Başta Kula Müftüsü Kamil Kırkız ve öğrencilerle yakından ilgilenen Kurşunlu Camii imam hatibi Ali Erdoğan ve Şah Süleyman Camii İmam hatibi Mehmet Ali Karcı'ya teşekkür etti.

Kula Müftüsü Kamil Kırkız yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Minik öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin camimizi ziyaret etmelerinden memnuniyet duydum. Camilerimiz sadece belli bir yaş grubuna hitap eden yerler değildir. Gencinden ihtiyarına, kadınından erkeğine ve çocuklara kadar toplumun her kesimine hitap eden mekanlardır. Çocuklar cami ve ibadet adabını ancak o mekanda bulunup tecrübe ederek öğrenebilir. Bugünkü bu ziyarette de bu amacın gerçekleştirilmiş olduğuna inanıyorum. Sizleri her zaman camilerde görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim. Camimizin şenlenmesine vesile olan ve hayırlı bir nesil yetiştirilmesi hususunda gayret gösteren başta öğretmenlerimize ve Kula Anaokulu yöneticilerine teşekkür ederim."

Minik Öğrencilerden Cami Ziyareti

Minik Öğrencilerden Cami Ziyareti

Minik Öğrencilerden Cami Ziyareti

Minik Öğrencilerden Cami Ziyareti

Minik Öğrencilerden Cami Ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber