Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Eylül 2020 - 18:08 Yorum: 0

Minik öğrencilere hijyen seti ve oyuncak

Adıyaman Belediyesi, korona virüs salgınından dolayı sadece ilkokul 1. sınıflar ve okul öncesi öğrencileri için başlayan yüz yüze eğitimin ilk gününde...

Minik öğrencilere hijyen seti ve oyuncak

Adıyaman Belediyesi, korona virüs salgınından dolayı sadece ilkokul 1. sınıflar ve okul öncesi öğrencileri için başlayan yüz yüze eğitimin ilk gününde miniklere hijyen seti ile oyuncak dağıttı.

Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ın il dışında temaslarda bulunmasından dolayı katılamadığı etkinlikte, Mehmet Akif İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç, Başkan Kılınç'ın talimatıyla minik öğrencilere hijyen seti ve oyuncak hediye etti.

İlk ders zilinde öğrencileri yalnız bırakmak istemedikleri için böyle bir organizasyona imza attıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Oruç, minik öğrencilerden okulda bulundukları süre boyunca sosyal mesafe, maske takma ve hijyen kurallarına uymalarını istedi.

Böyle bir projeyi gerçekleştirmelerindeki amaçlarının okula ilk kez başlayan çocukların okula daha çabuk ısınmasını katkı sağlamak olduğunu da belirten Başkan Yardımcısı Oruç, öğrencilere yüzlerce paket hijyen seti ile oyuncak dağıttıklarını söyledi.

Minik öğrencilere hijyen seti ve oyuncak

Minik öğrencilere hijyen seti ve oyuncak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber