Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 06 Temmuz 2018 - 15:33 Yorum: 0

Minik Ömer’e son görev

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düğün konvoyunun geçişi sırasında ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Ömer Faruk Odabaşı, Ordu'da son yolculuğuna...

Minik Ömer’e son görev

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düğün konvoyunun geçişi sırasında ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Ömer Faruk Odabaşı, Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesi Gümbet Mahallesi'nde 4 Temmuz Çarşamba akşamı meydana gelen kazada, düğün konvoyunun geçişi sırasında ailesiyle birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan Ömer Faruk Odabaşı'na (8), ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan Ömer Faruk Odabaşı, Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılırken iç kanama sonucu ambulanstaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Son sözleri "Benim bir şeyim yok üzülme anne" oldu

Küçük çocuk kaza yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra sedye ile ambulansa bindirilirken üzüntüden ağlayan annesine "Anne üzülme benim bir şeyim yok" dedi. Küçük Ömer Faruk'un iç kanamaya bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi.

"Çocuğumu tatilde olduğu için futbol okuluna yazdırdım"

Cenazede oğlunun kaza anını anlatan baba Murat Odabaşı, "Büyük oğlum tatile geldiği için futbol okuluna yazdırmıştım. Evimizin karşısında iki şeritli yolda karşıya geçmeye hazırlanıyorduk. Tek taraflı yol tıkalı olduğu için diğer şeritte 15 araçlık bir konvoy vardı. Biz de tam karşıya geçeceğimiz sırada konvoyların arkasında bekleyen aracın bir tanesi araçların önüne geçmek için sol şeritten sollama yaptı. Biz de yola çıktığımız için Ömer'im karşıya koşarak geçmek istedi. Araç fark etmemesi sonucu çocuğuma çarptı" dedi.

"Baba sırtımda bir şey var mı"

Kaza sonrası yaşananları anlatan baba Murat Odabaşı, "Kaza sonrası araç çocuğumu zaten bir metre kadar altında sürükledi. Aracın altından biz çıkardık. Çıkardığımızda bilinci yerindeydi. "Baba sırtımda bir şey var mı?" diye bana sordu. Bilinci açıktı. O esnada annesi geldi. Annesine "Bir şeyim yok anne" dedi. O sırada hastaneye yola çıktığı esnada ambulans içerisinde ağırlaşmaya başladı" diye konuştu.

Arkadaşları Ömer'i anlattı

Cenazeye katılan arkadaşları Abdurrahman Demirci ve Fırat Adalı da Ömer'i anlatarak, "Arkadaşımızı 3 hafta önce görmüştük. İyi birisiydi. Beraber zaman geçirirdik. Allah'ın takdiri böyleymiş" dedi.

Evinde helallik alınması sırasında anne Nugül Odabaşı fenalık geçirdi. Yakınlarının teselli ettiği anne güçlükle ayakta durabildi. Minik Ömer için Samsun'un Terme ilçesi Sakarlı Mahallesi Sahil Yolu Camii'nde cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Kazada hayatını kaybeden Ömer Faruk Odabaşı, cenaze namazından sonra memleketi Ordu'nun Çaybaşı ilçesi İçeribükü Mahallesi Kozluk mevkisinde toprağa verildi.

Minik Ömer’e son görev

Minik Ömer’e son görev

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber