Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Yerel 16 Ekim 2019 - 09:53 Yorum: 0

Minik Simay’ın polis aşkı

Adana'da polisi çok seven 4 yaşındaki Simay Tahtacı emniyet müdürlüğüne geldiği sırada gördüğü Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'a "Zafer amca"...

Minik Simay’ın polis aşkı

Adana'da polisi çok seven 4 yaşındaki Simay Tahtacı emniyet müdürlüğüne geldiği sırada gördüğü Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'a "Zafer amca" diye bağırıp koşarak kucağına atladı.

Adana'da Serdar-Gülhan Tahtacı çifti, 4 yıl önce dünyaya gelen ve Simay adını verdikleri kızlarını vatan ve polis sevgisiyle yetiştirdi. Bu nedenle Simay Tahtacı polisi çok seven bir çocuk olarak büyüdü. Her gördüğü yerde polisin yanına gidip onlarla sohbet eden minik Simay geçtiğimiz günlerde de çok sevdiği polisleri görmek için Adana Emniyet Müdürlüğüne gitti. Simay Tahtacı emniyet bahçesine girdiği sırada ise Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın bir programa gitmek üzere kapıdan çıktığını gördü. Minik Simay "Zafer amca" diyerek bağırıp koşarak emniyet müdürünün kucağına atladı. Aktaş minik Simay'ı sevip sohbet etmeye başladı. Aktaş çocuğun yaşını ve ismini sorduktan sonra polise aşık olmasından çok memnun olduğunu söyleyip minik Simay'a polis bebeği ve çeşitli hediyeler verdi. Aktaş aileye de böyle içinde vatan sevgisi, polis sevgisi çocuk yetiştirdikleri için teşekkür etti. Aktaş daha sonra programa gitmek üzere ayrıldı. Ancak minik Simay, emniyet birimlerini tek tek gezip hem polislerle bolca vakit geçirdi hem de fotoğraf çektirdi.

Simay, polisi kendilerini kötü adamlardan kurtardığı için çok sevdiğini söyleyerek, "Ben de büyüyünce polis olup annemi, babamı bütün insanları kötü adamlardan koruyacağım" dedi.

Anne Gülhan Tahtacı ise çocukları dünyaya gelince onu vatan ve polis sevgisiyle yetiştirdiklerini anlatarak, "Polisi her gördüğüm yerde kızımızı onların yanına götürdüm. Kızıma polisten korkmaması gerektiğini, onların bizi koruduğunu, kötü adamlarla mücadele ettiğini söyledim. Bu sayede kızım polisleri çok sevdi. Onları nerede görse yanlarına gitmeye sevmeye başladı. Polisler de bizim bu isteğimizi geri kırmayıp, karşılık verince kızım polisleri çok sevdi. En son da emniyet müdürlüğü binasına gittiğimizde emniyet müdürünü gördük. Kızım o an "Zafer amca" diyerek ona doğru koşup kucağına atladı. Evde kızımın oyuncakları hep polis malzemeleri. Cop, telsiz, kelepçe bile var" diye konuştu.

Minik Simay’ın polis aşkı

Minik Simay’ın polis aşkı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber