Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Nisan 2020 - 09:13 Yorum: 0

Minik sporculardan 23 Nisan mesajı

Korona virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan Erzurumlu minik sporcuların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medyada paylaştıkları...

Minik sporculardan 23 Nisan mesajı

Korona virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan Erzurumlu minik sporcuların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medyada paylaştıkları videolar gülümsetti.

Nenehatun Ejder ve Sevgi Spor Kulübü Short Track sporcuları ve antrenörleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı münasebetiyle korona virüs nedeniyle evlerinde coşkuyla kutladılar. Minik sporcuların paylaştığı videolar sosyal medyada izleyenleri gülümsetti.

Minik sporcuların kimisi şiir okuyarak kimisi de şarkı söyleyerek 23 Nisan'ı coşkuyla kutladı. Miniklerin 23 Nisan coşkusu sosyal medyada ilgi gördü.

Minik sporculardan 23 Nisan mesajı

Minik sporculardan 23 Nisan mesajı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber