Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 23 Nisan 2020 - 11:23 Yorum: 0

Minik taraflarlar 23 Nisan’ı evlerinde kutladılar

Efeler Ligi'nin güçlü ekiplerinden Ziraat Bankası Spor Kulübü'nün Zirve Taraftar Grubu, düzenledikleri etkinlikle minik taraftarlara 23 Nisan coşkusunu...

Minik taraflarlar 23 Nisan’ı evlerinde kutladılar

Efeler Ligi'nin güçlü ekiplerinden Ziraat Bankası Spor Kulübü'nün Zirve Taraftar Grubu, düzenledikleri etkinlikle minik taraftarlara 23 Nisan coşkusunu yaşattı.

Saha dışı yapılan organizasyonlar ile büyük beğeni toplayan Ziraat Bankası Spor Kulübü, 23 Nisan için taraftarları ile "23 Nisan Köşesi" etkinliği gerçekleştirerek miniklere 23 Nisan coşkusunu derinden yaşattılar.

Karantina günlerinde bu coşkuyu üst seviyede yaşayan minik taraftarlar atkıları ve bayrakları ile "23 Nisan Atatürk'ü Anma Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı kutladı.

Ziraat Bankası Zirve Taraftar Grubu üyesi Gökhan Iğdır, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Sezon boyunca taraftar grubu olarak takımımızı tribünlerden destekledik. Şimdi evlerden destekleme vakti diyerek çocuklarımıza ay-yıldızlı bayrağımız, formamız ve atkımız ile güzel bir 23 Nisan anısı yaşatmak adına böyle bir organizasyon gerçekleştirmek istedik. Çocuklarımızın bu köşeyi hazırlarken gözlerindeki mutluluk bizleri de fazlasıyla mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Minik taraflarlar 23 Nisan’ı evlerinde kutladılar

Minik taraflarlar 23 Nisan’ı evlerinde kutladılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber