Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:37 Avrupa 2.’si boksör memleketi Niğde’de coşkuyla karşılandı23:30 8. kattan düşen 1.5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti23:26 "Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı" coşku ile kutlandı23:21 BM Soruşturma Komisyonu, İsrail’i 7 Ekim olaylarına ilişkin soruşturmayı en...23:20 İzmir’de dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti23:19 Beytüşşebap’ta Altındağları “Geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi23:12 THY EuroLeague: A. Efes: 64 - Virtus Bologna: 6723:11 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestosuna polis...23:00 FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye’de yakalandı22:57 Dev gemi iskeleye böyle çarptı22:57 İngiltere Başbakanı Sunak’tan Netanyahu’ya itidal çağrısı22:56 Sırbistan’da yakalanan kardeş katili, getirildiği İzmir’de tutuklandı22:55 Yol kapatma tartışmasında başkana saldırmaya kalktılar22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir mik...22:13 İspanya Başbakanı Sanchez: "İspanya Filistin’in BM’ye tam üye olması için ç...22:13 Başkan Özçelik, borç bakiyesi ve gelir gider dengesi afişini belediye binas...22:11 Manisa’da trafik kazası: 1 yaralı22:10 Borrell: “(İran’ın İsrail’e saldırısı) Uçurumun eşiğinden uzaklaşmak zorund...22:09 BM, Filistinliler için 2,8 milyar dolarlık bağış çağrısı yapacak22:08 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Mustafa Çakır getirildi
Yerel 20 Nisan 2017 - 13:59 Yorum: 0

“Minik Yetenekler Yarışıyor” adlı etkinlik başlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi tarafından "Minik Yetenekler Yarışıyor" adlı bir etkinlik başlatıldı.

“Minik Yetenekler Yarışıyor” adlı etkinlik başlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi tarafından "Minik Yetenekler Yarışıyor" adlı bir etkinlik başlatıldı. Etkinlikle 4-7 yaş aralığındaki miniklerin göz-el-ayak koordinasyonunun artırılması hedefleniyor.

Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi, okul öncesindeki çocuklara psikomotor ve koordinasyon eğitimleri vermeye devam ediyor. Eğitim merkezinde, ana okullarındaki öğrencilerin programlı olarak merkezden yararlandırılmasının yanı sıra bir yetenek yarışması etkinliği de başlatıldı. 2016-2017 eğitim öğretim yılı başından Nisan ayına kadar merkezde eğitim gören 30 okuldan bin 800 öğrenci arasından yapılan ön elemeyle 125 kişi seçildi. Bu öğrenciler arasından da 17-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak elemeyle 30 finalist belirlenecek. Etkinlik için hazırlanan zorlu parkurda minikler, adeta fiziksel ve güç gösterisi yapıyor. Etkinlikle, uzman eğitimcilerin belirlediği sportif hareketleri en doğru ve en hızlı şekilde tamamlayan öğrenciler derecelendiriliyor. Kızlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenen etkinlik sonunda yapılacak final programında her iki kategorinin ilk 3'ü belirlenecek. Final programı 26 Nisan Çarşamba günü saat 13.30'da düzenlenecek.

Ödüller

Minik yetenekler yarışıyor etkinliğine katılan 125 öğrencinin tamamına katılım belgesi verilecek. Her iki kategorinin ilk 3'üne satranç takımı, boyama kitabı ve resim kalemleri hediye edilecek. Ayrıca her iki kategoride ilk üçe giren minikler, Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezindeki yaz eğitiminde profesyonel modül eğitimi programına girmeye hak kazanmış olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber