Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Nisan 2018 - 11:13 Yorum: 0

Minik yüreklerde 23 Nisan sevinci

İzmir'in kalbi Konak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları erken başladı.

Minik yüreklerde 23 Nisan sevinci

İzmir'in kalbi Konak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları erken başladı. Konak Belediyesi Kadın, Sosyal Politikalar ve Projeler Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Ballıkuyu ve Mersinli semt merkezindeki Oyun Odası gruplarına katılan minikler düzenlenen etkinlikler sayesinde bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Yaşları 4 ila 6 yaş arasında değişen çocukların 23 Nisan dolayısıyla sergilediği gösteriler göz doldurdu.

Aynı gün iki farklı semt merkezinde arka arkaya düzenlenen kutlamalarda minikler şiirler okuyup, dans etti. Kutlamaların ilk adresi Ballıkuyu Semt Merkeziydi. Giydikleri Atatürk portreli tişörtlerle semt merkezinin bahçesinde toplanan minikler, bayram sevincini çeşitli aktivitelerle doyasıya yaşadı. Anne ve babaların da seyirci olarak yer aldığı etkinlikte miniklerin sergilediği gösteriler büyük alkış aldı. Dans, mini tiyatro, şarkı ve şiirden oluşan gösteriler görülmeye değerdi. Öğretmenleri eşliğinde şirin kostümleri içinde gösterilerini kusursuz yapan çocuklar kapanışta hep birlikte İzmir Marşını seslendirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklerin ikincisi de Mersinli Semt Merkezinde yapıldı. Burada da Oyun Odasına katılan minikler çeşitli gösteriler yaptı. Etkinliğe Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı. Miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutlayarak söze başlayan Pekdaş, çocukları çok seven Atatürk'ün ülkenin geleceği olan çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hediye ettiğini belirterek, "Bütün çabamız, siz mutlu yaşayın diye. Hayatınız bayram tadında geçsin istiyoruz. Bayramınız kutlu olsun. Hepinizi çok seviyoruz" dedi. Pekdaş daha sonra miniklerin gösterilerini ilgiyle izledi.

Minik yüreklerde 23 Nisan sevinci

Minik yüreklerde 23 Nisan sevinci

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber