Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 13 Aralık 2017 - 12:24 Yorum: 0

Minik yüreklerden büyük davranış

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan anaokulu öğrencileri, yardıma muhtaç çocukların üşümemesi için montlarını ağaçlara astı.

Minik yüreklerden büyük davranış

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan anaokulu öğrencileri, yardıma muhtaç çocukların üşümemesi için montlarını ağaçlara astı. İhtiyacı olan çocuklar, diledikleri montu, ağaçtan alarak giyebilecek.

Gölcük Garnizon Anaokulu öğrencileri, giymedikleri montların ihtiyaç sahibi çocuklara verilmesini öğretmenlerine ilettiler. Çocukların bu istekleri üzerine duygulanan öğretmenler, veliler ile irtibata geçerek, evlerdeki montları topladı. Ayrıca bazı öğrenci velileri tarafından yeni montlar da alınıp öğretmenlere teslim edildi. Öğretmenler toplanan montları ihtiyaç sahiplerine elden vermek yerine Gölcük Kavaklı Sahili'ndeki ağaçlara giydirdi. Üzerinde "İhtiyacı olan alabilir" yazan montları ihtiyaç sahipleri ağaçlardan çıkartıp alabiliyor. Proje kapsamında şimdiye kadar ağaçlara 20 mont astıklarını belirten öğretmenler, daha çok ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşmak istediklerini belirtti.

"Küçücük yürekleri ile kocaman işler başaran çocuklarımıza teşekkür ediyorum"

Proje hakkında bilgi veren Öğretmen Ayşegül Dilek, "Gölcük'te uygulanan değerler eğitimi kapsamında, paylaşma konusunda bir uygulama yapmaya karar verdik. Biz de ilk olarak bunu çocuklarımıza sorduk. İhtiyacı olan çocuklara ne şekilde yardım ederiz diye. Çok çeşitli fikirler çıktı. Ama en ilginç olanı da montsuz çocukların üşümesinden dolayı onlara mont alalım ağaçlara asalım dediler. Bizde bunu öğretmenler ve veliler olarak çok benimsedik. 20 civarında montumuzu ağaçlara astık. İhtiyaç sahiplerine de ulaşması için yardımcı olmuş oldu. Küçücük yürekleri ile kocaman işler başaran çocuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gölcük Garnizon Anaokulu Müdürü Serap Kuşağlı İkiz ise , "Gölcük Garnizon Anaokulu olarak eğitimin temellerinin atıldığı okul öncesi dönemde, değerler eğitimi kapsamında öğrencilere yardımlaşmanın önemini kavratmak adına, bu projeyi gerçekleştirdik. Proje kapsamında temin ettiğimiz montları, ağaçlara asarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağladık. Bu proje ile beraber günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz değerleri çocukların kazanmasını amaç edindik" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber