Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Şubat 2017 - 10:18 Yorum: 0

Minikler anlattı büyükler dinledi

Türkçenin Doğru ve Güzel Konuşulması ve Türk dilinin zenginliklerinin ortaya çıkarılması etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

Minikler anlattı büyükler dinledi

Türkçenin Doğru ve Güzel Konuşulması ve Türk dilinin zenginliklerinin ortaya çıkarılması etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde "Masal Anlatma Etkinliği" düzenlendi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Salonunda 1'inci ve 2'nci sınıflara yönelik gerçekleşen Masal Anlatma Etkinliği'ne ilkokul öğrencileri katıldı. Etkinlikte öğrencilerin anlattıkları masallara uygun dekor ve kostümler kullanması programa renk katarak, seyirciler tarafından beğenildi.

Masal Anlatma etkinliğinde Doğa İlkokulu "Oyun ve Pinokyo", Atatürk İlkokulu "Kırlangıcın Kuyruğu", Kocasinan İlkokulu "Yalancı Çoban", Büyükkarıştıran İlkokulu "Rapunzel", General Ferhat Akat İlkokulu "Üç Dal Parçası", İstiklal İlkokulu "Kendini Beğenmeye Çam Ağacı" ve Eskitaşlı Şehit Er Recep Savaş Sinar İlkokulu ise, "Vadideki Nine" masallarını anlattılar.

Minikler anlattı büyükler dinledi

Minikler anlattı büyükler dinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber