Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Haziran 2018 - 18:53 Yorum: 0

Minikler İzmir’de Düzce’yi temsil ediyor

Düzce Belediyesi Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü sporcuları İzmir'de düzenlenen Küçük Minikler Serbest Güreş müsabakalarında Düzce'yi temsil...

Minikler İzmir’de Düzce’yi temsil ediyor

Düzce Belediyesi Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü sporcuları İzmir'de düzenlenen Küçük Minikler Serbest Güreş müsabakalarında Düzce'yi temsil ediyor.

Düzce Belediyesi Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü sporcuları ulusal yarışmalarda başarılara imza atmaya devam ediyor. Kulüp sporcuları, İzmir'de düzenlenen 11, 12 ve 13 yaş Küçük Minikler Serbest Güreş Grup müsabakalarına katıldı. 16 sporcu ve 2 antrenör ile İzmir'e giden Düzceli güreşçiler bu müsabakalarda ilk 8 ve 16 sporcu arasına girmesi halinde 7-12 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacak. Düzce Belediyesi olarak kulübümüzün genç sporcularına başarılar diliyoruz.

Minikler İzmir’de Düzce’yi temsil ediyor

Minikler İzmir’de Düzce’yi temsil ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber