Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Şubat 2017 - 11:18 Yorum: 0

Minikler Osmangazi’de kulaç attı

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 10-11-12 yaş grubu "Yüzme Teşvik Yarışları', İstanbul, Yalova, Gemlik ve Bursa'dan 120 sporcunun...

Minikler Osmangazi’de kulaç attı

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 10-11-12 yaş grubu "Yüzme Teşvik Yarışları', İstanbul, Yalova, Gemlik ve Bursa'dan 120 sporcunun iştirakiyle yapıldı.

Osmangazi Belediyesi Demirtaş Yüzme Havuzu'nda9 takımın katıldığı müsabakalarda minikler kıyasıya mücadele etti. Sabah ve akşam yapılan yarışlarda erkekler ve kızlarda Osmangazi Belediyespor takım halinde birinci oldu. Yarışlarda Yıldırım Belediyespor ikinci olurken, Bursa Olimpik Sporlar ise üçüncülüğü elde etti.

İlk dörde girenlere madalya, katılan bütün sporculara ise sertifika takdim edildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Teşvik yarışlarına iştirak eden sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Osmangazi Belediye tesislerinde yapılan bu yarışlar yüzme sporuna ciddi katkılar sağlayacak" dedi.

Minikler Osmangazi’de kulaç attı

Minikler Osmangazi’de kulaç attı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber