Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Kültür 19 Şubat 2020 - 17:18 Yorum: 0

Minikler ve gençler doğa için kolları sıvadı

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından çevre bilincinin oluşturulmasına önemli destek sağlayacak "Öğrenciler AEEE Topluyor" projesi tüm hızıyla devam...

Minikler ve gençler doğa için kolları sıvadı

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından çevre bilincinin oluşturulmasına önemli destek sağlayacak "Öğrenciler AEEE Topluyor" projesi tüm hızıyla devam ediyor. Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların (AEEE) ayrı biriktirilerek, geri dönüşüm ile çevrenin korunmasına yönelik farkındalığın artırılması amaçlanan projede okullar en fazla atığı toplamak için yarışıyor.

Pamukkale Belediyesi, Türkiye Bilişim Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜBİSAD) proje ortaklığı ile çevre bilinci oluşturmak amacıyla başlatılan "Öğrenciler AEEE Topluyor" kampanyası 2 Mart 2020 gününe kadar devam edecek. Pamukkale ilçe sınırları içerisinde bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinde devlet okulları ve özel okullar "Öğrenciler Atık Elektrikli ve Elektronik Eşya Topluyor" kampanyası dahilinde topladıkları AEEE'lere bağlı olarak eriştikleri puanlar karşılığında ödüllendirilecek.

"Geri dönüşümle hem doğayı hem de kaynaklarımızı korumayı amaçlıyoruz"

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye olarak çevreye karşı daima duyarlı olduklarını belirterek, "Öğrenciler AEEE Topluyor kampanyası ile ailelerinde kullanılmayan, bozuk elektrikli ve elektronik eşyaların geri dönüşümü noktasında bilinçlenmesini amaçladıklarını söyledi. Pamukkale Belediyesi olarak, yıl boyunca geri dönüşümü mümkün olan bütün malzemeleri topladıklarını hatırlatan Başkan Örki, "Biliyoruz ki, çöpe atılan elektronik atıkları içindeki ağır metaller doğaya karışarak insan sağlığını olumsuz etkiliyor. Geri dönüşümle hem doğayı hem de kaynaklarımızı korumayı amaçlıyoruz. Yerel yönetimler olarak, çocuklarımızın geleceğine, yarınlarımıza karşı bu bizlerin bir sorumluluğudur. Belediyecilik hizmeti kapsamında düzenli olarak geri dönüştürülebilir atık toplama hizmetimizi bu kapsamda yürütmeye devam ediyoruz" dedi.

Pamukkale ilçe sınırları içerisinde yaşayan çevreye karşı duyarlı tüm vatandaşlarımız atıklarının geri dönüşüme gönderimi noktasında 444 9 220 numaralı telefondan Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerinden detaylı bilgi alabilirler ya da www.pamukkale.bel.tr adresinden atık toplama saatlerini öğrenebilirler.

Minikler ve gençler doğa için kolları sıvadı

Minikler ve gençler doğa için kolları sıvadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber