Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Ocak 2015 - 15:43 Yorum: 0

Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası'na doğru

Sakarya'da yarın başlayacak şampiyonada, 2 bin 500'ün üzerinde sporcu mücadele edecek

Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası'na doğru

SAKARYA (AA) - Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası, yarın Sakarya'da başlayacak. 

Karate Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 28 Ocak-1 Şubat tarihlerinde Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek şampiyonada 2 bin 500’ün üzerinde sporcu mücadele edecek. 

Minik karateciler, 28-30 Ocak'ta tatamiye çıkacak. 31 Ocak-1 Şubat'ta da yıldız karateciler, Türkiye şampiyonu olabilmek için kıyasıya rekabet edecek.

Kayıt yaptıran 2 bin 740 karateciden 2 bin 100’ü yıldız, 640’ı da minikler kategorisinde mücadele edecek.

Şampiyonanın açılış seremonisi, 30 Ocak Cuma günü 17.00'de gerçekleştirilecek. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, şampiyonanın federasyonun en önemli organizasyonları arasında yer aldığını belirtti.

Şampiyonaya kayıt yaptıran sporcu sayısının 2 bin 500’ü geçtiğini vurgulayan Delihasan, "Amacımız, Türk karatesinin altyapısını sağlam temeller üzerine oturtmak. Güçlü altyapıya sahibiz. Sakarya’da da yeni yıldız adaylar, geleceğin dünya ve Avrupa şampiyonları tatamiye çıkacak. Tüm sporcu, antrenör, hakem ve idarecilere başarılar dilerim" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber