Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 11:23 Yorum: 0

Miniklerden anlamlı kampanya

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz spor okullarında eğitim gören minik öğrenciler, 15 Temmuz darbe girişimi şehit...

Miniklerden anlamlı kampanya

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz spor okullarında eğitim gören minik öğrenciler, 15 Temmuz darbe girişimi şehit yakınları ve gaziler için sembolik olarak kampanya başlattılar. Minikler harçlıklarından ayırdıkları birer liralarını şehit yakınları ve gazilere ulaştırılmak üzere sandık oluşturdular.

Atatürk stadında bir araya gelen ve değişik spor dallarında yaz sezonu boyunca eğitim gören yaklaşık 300 minik sporcu, törene ellerinde Türk bayrakları ile katıldı. Törene katılan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, sandık ve kumbaraya bağışta bulunan her çocuğa Türk bayrağı çıkartması hediye etti.

Şehit yakınları ve gaziler adına düzenlenen yardım kampanyasına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak yaz spor okullarında görev alan ve katılan tüm çocukların bir liralık harçlıklarını bağışladıklarını belirtti. Öçalmaz, "Çocuklarımızın yaptığı katkılar bizim için çok önemli. Çocuklarımız bu katkılarını Bakanlığımızın açtığı hesap numaralarına aktaracağız. Miniklerimizi kocaman yüreklerinden dolayı hepsini kutluyorum" dedi.

Miniklerden anlamlı kampanya

Miniklerden anlamlı kampanya

Miniklerden anlamlı kampanya

Miniklerden anlamlı kampanya

Miniklerden anlamlı kampanya

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber