Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2017 - 14:33 Yorum: 0

Miniklerden anlamlı kutlama

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Seyrantepe Aile Merkezi'nde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, "Yaşlılar Haftası" kapsamında etkinlik düzenledi.

Miniklerden anlamlı kutlama

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Seyrantepe Aile Merkezi'nde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, "Yaşlılar Haftası" kapsamında etkinlik düzenledi. Minikler, gösterileriyle yaşlılardan tam not aldı.

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Aile Merkezi'nde eğitim gören anasınıfı öğrencileri etkinlik gerçekleştirdi. Yaşlılar Haftası kapsamında anasınıfı öğrencileri tarafından sahnelenen ve yaşlılara saygı-sevgi duyulması gerektiğini anlatan gösteri büyük beğeni kazandı. Minikler, yaşlılara nasıl davranılması konusunda bilinçlendirildi.

Miniklerimizi bilinçlendirmek istedik

Düzenlenen etkinliğe ilişkin konuşan Seyrantepe Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Aynur Erdeğer, "Bugün minik öğrencilerimizi yaşlılar hakkında bilinçlendirmek için bir gösteri hazırladık. Çocuklarımıza, yaşlılara karşı saygı duyulması gerektiğini, yaşlıları sevmeleri gerektiği anlattık. Miniklerimiz, çok güzel bir şekilde gösterilerini sundu. Gösteri çok beğenildi. Bize sunduğu imkanlar için Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Etkinliğe katılan öğrenci velileri ve yaşlılar, bu tür etkinliklerin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Çocukların erken yaşta önemli bilgiler edindiklerine dikkat çeken veliler, bu durumun memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Miniklerden anlamlı kutlama

Miniklerden anlamlı kutlama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber