Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 10:38 Yorum: 0

Miniklerden Renkli Parti Maskeleri

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü tarafından hafta sonunda gerçekleştirilecek Parti Maskesi Atölyesinde, kendi maskelerini tasarlayacak minikler, hem eğlenceli...

Miniklerden Renkli Parti Maskeleri

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü tarafından hafta sonunda gerçekleştirilecek Parti Maskesi Atölyesinde, kendi maskelerini tasarlayacak minikler, hem eğlenceli vakit geçirecek.

Her hafta çocukların hevesle beklediği Forum Gaziantep Çocuk Kulübü'nün etkinlik rehberinde bu Pazar günü Parti Maskesi Atölyesi var. Miniklerin sosyalleşmelerine ve keyifli vakit geçirmelerine katkı sağlayacak bu etkinlik sayesinde çocuklar, fon kartonları ve süsleme malzemeleri kullanarak parti maskeleri tasarlayacak. 27 Kasım Pazar günü 15.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik sonunda yapılacak maskeleri evlerine götürecek minikler, bu maskeleri eğlenceli etkinliklerde kullanma ve renkli bir Pazar günü geçirme fırsatı bulacak.

Çocuk kulübü yetkilileri, ücretsiz etkinliğe tüm minikler ve ailelerinin davetli olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber