Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

Miniklere Dünya Çocuk Günü sürprizi

Şanlıurfa'nın alışveriş ve yaşam merkezi Piazza AVM, her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan Dünya Çocuk Günü dolayısıyla minik ziyaretçilerine...

Miniklere Dünya Çocuk Günü sürprizi

Şanlıurfa'nın alışveriş ve yaşam merkezi Piazza AVM, her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan Dünya Çocuk Günü dolayısıyla minik ziyaretçilerine kitap hediye etti.

Bu kapsamda minik ziyaretçilerine sürpriz yapan Piazza AVM'nin yönetimi, anne-babaları ile birlikte alışverişe gelen çocuklara Dünya Çocuk Günü dolayısıyla kitap hediye ederek, günlerini kutladı. AVM koridorlarında gezen görevlilerden hediyelerini alan çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Anne ve babalar ise, bu özel günde çocukları hatırlayan, ayrıca kitap gibi anlamlı bir hediye ile onları mutlu eden Piazza'ya teşekkür etti.

Geleceğimizin güvencesi çocukların mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi amacıyla 1954 yılında Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen Dünya Çocuk Günü, her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü çok sayıda ülkede, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber