Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 12:28 Yorum: 0

Miniklere hayvan sevgisi aşılanıyor

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, hayvan sevgisini çocuklara yaşatabilmek için yürüttüğü eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına...

Miniklere hayvan sevgisi aşılanıyor

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, hayvan sevgisini çocuklara yaşatabilmek için yürüttüğü eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına Adalet İlkokulu ve Cemalettin Gökay Anaokulu ile devam etti.

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü uyguladığı proje ile ilköğretim okullarını ziyaret ederek, sokak hayvanlarıyla ilgili temel eğitimleri gerçekleştiriyor. Son olarak Adalet İlkokulu ve Cemalettin Gökay Anaokulu'nu ziyaret eden Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde görevli veterinerler, çocuklara sokak hayvanları ve evcil hayvan bakımı ile ilgili temel bilgilerden oluşan sunumlar yaptılar. Sunumlarda sokak hayvanları ile ilgili çocuklara beslenme, bakım, sahiplenme konuları anlatılırken evcil hayvanlar ile ilgili de bilgiler aktarıldı.

Miniklere hayvan sevgisi aşılanıyor

Miniklere hayvan sevgisi aşılanıyor

Miniklere hayvan sevgisi aşılanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber