Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 12:28 Yorum: 0

Miniklerin okula dönüş hediyeleri Optimum’dan

İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi uzun bir yaz tatilin ardından yeni eğitim ve öğretim yılının heyecanını yaşayacak çocuklara ilk hediyelerini...

Miniklerin okula dönüş hediyeleri Optimum’dan

İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi uzun bir yaz tatilin ardından yeni eğitim ve öğretim yılının heyecanını yaşayacak çocuklara ilk hediyelerini verecek. Optimum, hafta içi günlerde geçerli olan kampanya kapsamında tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyelerine 3-6 yaş ve 7-12 yaş arası minik misafirleri için sürpriz okul hediyeleri armağan edecek.

İzmir Optimum Outlet AVM alışveriş yapan ziyaretçilerinin ve çocuklarının yüzünü güldürecek okula dönüş hediyesiyle okul alışverişlerine de katkıda bulunacak. 18 Eylül'e kadar sürecek olan okula dönüş kampanyasıyla Optimum Club üyesi olan tüm ziyaretçilerimiz sürpriz hediyeler kazanacak.

Minik ziyaretçilerinin yeni eğitim öğretim yılı heyecanına ortak olan Optimum Outlet ailesi, keyifli bir alışveriş için tüm öğrencileri ve velileri bu renkli kampanyadan yararlanmaya davet ettiklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber