Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 30 Nisan 2019 - 11:58 Yorum: 0

Miniklerin, ’STEM Keşif Haftası’

Eskişehir Sümer Anaçağ Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri, 24-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik)...

Miniklerin, ’STEM Keşif Haftası’

Eskişehir Sümer Anaçağ Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri, 24-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) Keşif Haftasını çeşitli etkinlikler yaparak geçirdi.

Scientix Projesi kapsamında Avrupa ülkelerindeki öğrencileri sorgulamaya, araştırmaya ve üretmeye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen STEM Keşif Haftasına 5 öğretmen ve 45 öğrenci katıldı. Öğrencilerin buluş yapma becerilerini ve ilgilerini ortaya çıkarmak için gerçekleştirilen etkinlikte minikler, öğretmenleri ile fikir alışverişinde bulunarak bir takım keşiflerde bulundular.

Çok verimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten anaokulu öğrencileri, etkinlikte emeği geçen öğretmenlerine de teşekkür ettiler.

Miniklerin, ’STEM Keşif Haftası’

Miniklerin, ’STEM Keşif Haftası’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber