Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 10:03 Yorum: 0

Miniklerin yapacağı süslerle kapılar güzelleşecek

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü her pazar olduğu gibi bu pazar da minik ziyaretçilerini keyifli vakit geçirmeye davet ediyor.9

Miniklerin yapacağı süslerle kapılar güzelleşecek

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü her pazar olduğu gibi bu pazar da minik ziyaretçilerini keyifli vakit geçirmeye davet ediyor.9 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan Yapraklarla Kapı Süsü Atölyesi sayesinde minikler kapı süsü yapmayı keyifli bir şekilde öğrenecek.

Her hafta miniklerin hevesle beklediği Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, bu pazar Yapraklarla Kapı Süsü Atölyesi'nde çocukları buluşturacak. Miniklerin sosyalleşmelerine ve keyifli vakit geçirmelerine katkı sağlayan bu etkinlikte, doğal görünüme sahip çiçek, yaprak, doğal kabuklar ve keçe kullanılarak birbirinden güzel kapı süsleri yapılacak.

9 Ekim Pazar günü saat 15.00 - 18.00 arasında gerçekleştirilecek etkinlik, miniklere ve ailelerine güzel bir gün geçirme fırsatı sunacak.

Ücretsiz etkinliğe Gaziantepli tüm çocuklar ve aileler davetli.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber