Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 17 Eylül 2014 - 12:08 Yorum: 0

Mischa Barton'a "Adana burması"

21. Altın Koza Film Festivali kapsamında kente gelen "The O.C"nin yıldızı Barton'a "Adana burması" olarak bilinen altın bilezik hediye edildi

Mischa Barton'a 'Adana burması'

ADANA (AA) - Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 21. Altın Koza Film Festivali kapsamında şehre gelen "The O.C"nin yıldızı Mischa Barton'a "Adana burması" olarak bilinen altın bilezik armağan edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye’de de uzun yıllar gösterimde kalan dizide Marissa Copper karakterini canlandıran Barton, kent halkından yoğun ilgi gördü. 

Barton'a kaldığı kaldığı HiltonSa Oteli’nde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü tarafından yöresel sürpriz yapıldı. Zeynep Sözlü, Mischa Barton’a mavi boncuklu Adana burması taktı.

Adana burmasının kente gelen gelinlere ve kadın misafirlere verilen geleneksel hediye olduğunu belirten Zeynep Sözlü, Barton'u Adana’da görmekten son derece mutluluk duyduklarını ifade etti.

Sözlü  çiftine nazik hareketlerinden dolayı teşekkür eden Barton ise Altın Koza Film Festivali’ni fantastik bulduğunu ve çok sayıda sinema yıldızının katıldığı etkinlikte Türk sinemasıyla ilgili bilgi edinmekten çok memnun olduğunu kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber