Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Mayıs 2017 - 09:48 Yorum: 0

Mısır Eski Cumhurbaşkanı Adayı Ayman Nour: Saldırı devlet tarafından halkın huzurunu bozmak için yapılmıştır

Adnan Menderes Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Darbe Sempozyumu'na katılan Mısır Eski Cumhurbaşkanı Adayı bugün Mısırda yolcu otobüsüne...

Mısır Eski Cumhurbaşkanı Adayı Ayman Nour: Saldırı devlet tarafından halkın huzurunu bozmak için yapılmıştır

Adnan Menderes Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Darbe Sempozyumu'na katılan Mısır Eski Cumhurbaşkanı Adayı bugün Mısırda yolcu otobüsüne yapılan saldırı ile ilgili konuşarak, olayları bizzat yönetimin, ortalığı karıştırmak ve halkın huzurunu daha fazla bozmak için gerçekleştirdiğini ileri sürdü.

Adnan Menderes Üniversitesi'nin davetlisi olarak sempozyuma katılan Nour, Mısır'da Kıpti Hristiyanlarını taşıyan yolcu otobüsüne düzenlenen ve 26 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı değerlendirdi.

Mısır'ın güneyinde Minya Eyaleti'nde Kıpti Hristiyanları taşıyan yolcu otobüsüne silahlı saldırı düzenlenmesi olayının ardından İHA'ya açıklama yapan Ayman Nour, henüz kimsenin üstlenmediği saldırı ile ilgili olarak "Bugün Mısırda meydana gelen saldırı darbenin, terör olaylarının devamı niteliğindedir. Ancak bir çok olayda suçlar Müslümanların üzerine atılıyor. Bu olaylar bence bizzat mevcut devlet yönetimi tarafından ortalığı karıştırmak ve huzuru bozmak için yapılan olaylardır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber