Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 21 Kasım 2014 - 20:03 Yorum: 0

MİT açıklamasını "latife amaçlı" kullandım

CHP İzmir Milletvekili Türmen, "Biz yeteri kadar karışığız zaten. MİT'e ihtiyaç var mı doğrusu bilmiyorum" ifadesini "latife amaçlı" kullandığını belirtti.

MİT açıklamasını 'latife amaçlı' kullandım

CHP İzmir Milletvekili Rıza Türmen, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'MİT' açıklamasına ait bir soru üstüne kullandığı 'Biz yeteri kadar karışığız zaten. MİT'e gereksinim varmı doğrusu bilmiyorum' ifadesinin 'latife amaçlı' olduğunu anlatım etti.

Türmen, yaptığı açıklamada, bugün düzenlediği matbuat toplantısında, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'MİT’in içindeki bir kanatla birlikte CHP arasında operasyon yapmaya çalışıyorlar' ifadesine ait soru yöneltildiğini anımsattı.

Yanıtında, latife amaçlı olarak kullandığı 'Biz yeteri kadar karışığız zaten. MİT'e gereksinim varmı doğrusu bilmiyorum' ifadesinin başlığa taşındığını belirten Türmen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Bu sabahki matbuat toplantısında, MİT’in CHP’yi karıştırmasına ait bir soruya cevaben, MİT’in iktidar tarafından, kurum amaçlarına marjinal bir biçimde muhalefete karşı kullanıldığına ait sözlerim bir yana bırakılarak, latife amaçlı söylenen bir sözümün başlığa taşındığı görülmüştür.

Sözlerimin amacına müsait olmayan bir biçimde kullanılmasının kamuoyunda kusur bir izlenim yaratmasını önlemek için bu açıklamanın yapılmasını lüzumlu gördüm.'

Muhabir: Kubilay Çelik

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber