Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

MİT TIR’ı savcılarının avukatı ve 8 öğretmen tutuklandı

Adana'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, Ankara'da 13 çuval gizli belge ve tutuklu savcı Aziz Takçı'nın bilgisayarıyla yakalanan avukat tutuklanarak...

MİT TIR’ı savcılarının avukatı ve 8 öğretmen tutuklandı

Adana'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, Ankara'da 13 çuval gizli belge ve tutuklu savcı Aziz Takçı'nın bilgisayarıyla yakalanan avukat tutuklanarak cezaevine gönderildi. Avukat ile birlikte adliyeye sevk edilen 9 öğretmenden 8'i tutuklandı, birine ise adli kontrol verildi.

MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan eski Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık ile tutuklu savcılar Özcan Şişman ve Aziz Takçı'nın avukatı Alpdeğer Tanrıverdi, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturması kapsamında Ankara'da bir villada yakalanmıştı. Şüphelinin evinde yapılan aramada ise MİT TIR'ları soruşturmasına ilişkin 13 çuval gizli belge ve tutuklu savcı Aziz Takçı'nın savcılık yaptığı dönemde kullandığı devletin bilgisayarı gizli bölmede ele geçirilmişti.

Tanrıverdi, başka bir FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9 öğretmen ile birlikte dün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Alpdeğer Tanrıverdi ve öğretmen Derviş D., Ertaş Ö., Ziya B., Cengiz C., Muhammet O., Mahmut A., Ferhat B. ve Savaş K. tutuklandı. Mehmet Sabit Ö.'ye ise adli kontrol verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber