Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Şubat 2019 - 18:53 Yorum: 0

Mitinge geç kaldı, cumhurbaşkanı tablosu elinde kaldı

Sivas'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilmek üzere 15 öğrenci tarafından 25 günde hazırlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tablosu,...

Mitinge geç kaldı, cumhurbaşkanı tablosu elinde kaldı

Sivas'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilmek üzere 15 öğrenci tarafından 25 günde hazırlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tablosu, mitinge geç kalınca öğretmenin elinde kaldı.

Sivas'ta Yavuz Selim Orta Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Hayriye Özay, 15 Temmuz'un yıldönümü dolayısıyla 15 öğrencisi ile 25 günde hazırladığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek istedi. Dersinin geç bitmesi nedeni ile Erdoğan'ın saat 15.00'da Sivas tarihi Kent Meydana geç giden Özay, Cumhurbaşkanına ulaşamadı. Geç kaldığı için tabloyu Erdoğan'a hediye edemeyince miting meydanında tablo elinde kaldı.

Özay, üzgün olduğunu ancak tabloyu bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmekte kararlı olduğunu belirterek, "Bu tabloyu 15 Temmuz'un yıl dönümünde Sivas meydanında sergilemek için hazırlamıştık. Bazı nedenlerle sergileyemedik. Cumhurbaşkanımıza hediye etmek için sakladık. Bugün ki Sivas mitinginde teslim hediye etmek istedim. Ancak dersim geç bittiği için mitinge de geç kaldım. Geç kalmasaydım bu tabloyu Cumhurbaşkanımıza hediye etmek istiyordum. Halen de ümitliyim" dedi.

Mitinge geç kaldı, cumhurbaşkanı tablosu elinde kaldı

Mitinge geç kaldı, cumhurbaşkanı tablosu elinde kaldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber