Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 07 Mart 2015 - 12:08 Yorum: 0

MKMM Mart ayı toplantısı

Mardin Küçük Millet Meclisi (MkMM) Mart ayı toplantısı Kızıltepe’de yapıldı

MKMM Mart ayı toplantısı

MARDİN (AA) - Mardin Küçük Millet Meclisi (MKMM) Mart ayı toplantısı Kızıltepe’de yapıldı.

Bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı, kadın hakları ve kadına yönelik şiddetin ele alındığı toplantı, Kızıltepe hububat ticaret merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kadına yönelik yaşanan şiddet olaylarını konu alan sinevizyon sunumunun ardından konuşan Mardin Toplumsal Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, kadına yönelik şiddetin ortadan kalkması için herkesin üzerine düşenini yapması gerektiğini söyledi.

Öter, "Bizler, her toplantıda, her ortamda şiddetin karşısında olduğumuzu ifade etmeliyiz. Kadına yönelik yapılan şiddeti kınıyoruz" dedi.

Mardin küçük Millet Meclisi Koordinatörü Mehmet Şerif Öter ve Bahar Yıldız Tüm katılımcılarla tek ilgilenerek teşekkür ettiler.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber