Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 13:58 Yorum: 0

MKÜ'de I. Doğalgaz Çalıştayı

HATAY (AA) - Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü tarafından I. Doğalgaz Çalıştayı gerçekleştirildi.Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölüm Başkanı...

MKÜ'de I. Doğalgaz Çalıştayı

HATAY (AA) - Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü tarafından I. Doğalgaz Çalıştayı gerçekleştirildi.

Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölüm Başkanı Ergül Yaşar, yaptığı konuşmada, enerji kaynaklarının ekonomiye büyük etkisi olduğunu belirtti.

Enerji sektöründe petrolün büyük bir yeri olduğunu ifade eden Yaşar, ancak ülkemizin petrol ve doğalgazda dışarıya bağlı olduğunu kaydetti.

Çalıştayın öğrencilere büyük katkı sağlayacağını belirten Yaşar, bu çalıştayla öğrencilerin İskenderun'daki enerji kaynakları hakkında bilgi sahibi olacağını söyledi.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya'nın da konuşma yaptığı etkinlikte, Türkiye'de yeraltı doğalgaz depolama, ekipmanları ve doğalgaz tesisleri gibi konular ele alındı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber