Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Ekim 2016 - 10:28 Yorum: 0

MMO’dan LPG sektöründeki çalışanlara eğitim

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube'ye bağlı Ordu İl Temsilciliği'nde "LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu" ve "Tüplü...

MMO’dan LPG sektöründeki çalışanlara eğitim

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube'ye bağlı Ordu İl Temsilciliği'nde "LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu" ve "Tüplü LPG Dağıtım Personeli Kursu" düzenlendi.

Düzenlenen "LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu" ve "Tüplü LPG Dağıtım Personeli Kursu"na sektörde çalışan 28 personel katıldı. İki gün düzenlenen eğitimler sonucu yapılan sınavlarda başarılı olan kursiyerlere "LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu" ve "Tüplü LPG Dağıtım Personeli Kursu" sertifikası verilecek.

Eğitimler hakkında açıklama yapan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, "Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Eğitim ve Sorumlu Müdür Yönetmeliği"nin verdiği yetki kapsamında sektöre yönelik eğitimler düzenlediklerini, eğitimlerin oda üyelerine ve kamuoyuna yönelik olarak artarak devam edeceğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber